Depozit flori engross Bucuresti, Depozit flori engross Ilfov, Industria de flori din Romania

Flowers Market Holland Celebrează 11 Ani de Excelență în Industria Florilor din România 🌸

Astăzi, 17 iunie, sărbătorim cu mândrie cei 11 ani de activitate ai Flowers Market Holland, cel mai mare depozit de flori en-gros din România. În această perioadă, am reușit să devenim un nume de referință în industrie, aducând bucurie și frumusețe în viețile oamenilor prin flori și plante deosebite.

Reușitele Noastre de-a Lungul Anilor:

  • Cel mai Mare Depozit de Flori En-Gros: Cu o suprafață impresionantă și o gamă variată de flori și plante, Flowers Market Holland a stabilit standarde înalte în industria floristică din România.

  • Flori și Plante Deosebite: În acești 11 ani, am adus în România flori și plante naturale de calitate superioară, direct de la cei mai buni producători din lume, asigurându-ne că fiecare client primește produse proaspete și spectaculoase.

  • Sustinerea Industriei și a Floristilor: Ne-am dedicat întotdeauna susținerii industriei florilor și a floristilor prin organizarea de evenimente și workshop-uri speciale, menite să inspire și să educe profesioniștii din domeniu.

  • Primul Cash & Carry de Flori și Plante Naturale din România: Flowers Market Holland a fost pionierul în introducerea conceptului de cash & carry în România, facilitând accesul rapid și eficient la produse florale de înaltă calitate.

  • Echipă de Profesioniști: Am construit o echipă unită și dedicată de profesioniști în industria florilor, care lucrează cu pasiune pentru a asigura satisfacția deplină a clienților noștri.

Grija și Iubirea Noastră pentru Flori și Plante

La Flowers Market Holland, florile și plantele nu sunt doar produse; ele sunt esența vieții și frumusețea pură pe care dorim să o împărtășim cu toți românii. Prin fiecare floare pe care o aducem, ne dorim să insuflăm dorința de a fi permanent înconjurați de viață, de oxigen, și să vedem florile drept un decor de neînlocuit, vibrant și viu. Credem că un spațiu înconjurat de flori nu doar că adaugă estetică, dar aduce și o stare de bine, pace și bucurie.

Privind Spre Viitor

Cu fiecare an care trece, Flowers Market Holland se angajează să ridice și mai mult standardele în domeniul floristicii. Suntem entuziasmați de ceea ce urmează și promitem să continuăm să aducem cele mai frumoase și proaspete flori și plante pe piața din România.

Mulțumim tuturor clienților, partenerilor și membrilor echipei noastre pentru încrederea și susținerea oferite de-a lungul acestor ani. Îi dorim în continuare aproape de noi, pentru toate proiectele minunate pe care le vom face în industria de flori din România.

La mulți ani, Flowers Market Holland! 🌷

#FlowersMarketHolland #11AniDeExcelență #FloriEngross #FlorișiPlante #IndustriaFlorilor #CashAndCarry
Urmariti-ne toate actualizarile si postarile pe social media:

Tiktok Flowers Market Holland
Instagram Flowers Market Holland
Facebook Flowers Market Holland
Youtube Flowers Market Holland

Author