Your address will show here +12 34 56 78
ATUURILE NOASTRE
Achiziţiile se fac direct, având propriul nostru broker. Un broker care cumpără pentru propria firmă şi este 100% dedicat. Ȋnsă, cel mai mare atu al nostru este că nu realizăm cuplaje la transporturi, iar produsele noastre nu suferă socuri termice.
Dispunem de un spaţiu de 2500 mp, un spaţiu amenajat la standarde europene, unde găsiţi tot timpul varietăţi de trandafiri, plante, specialităţi şi multe altele.
LIDERI DE PIAŢĂ
Suntem cel mai mare importator şi distribuitor în industria floristică, plante şi accesorii florale. Ne remarcăm prin excelenţă, atât la nivel de calitate cât şi de fiscalitate, devenind primul Cash&Carry în această branşă.
ETALON
Cu o prezenţă de 8 de ani în domeniu şi o experienţă de peste 25 de ani, am devenit un etalon al calităţii în industria floristică. Beneficiem de know-how-ul şi sprijinul celor mai mari producători de pe piaţă, de cea mai mare varietate de plante din Europa şi putem selecta din cei peste 2000 de producători de top, sortimente exclusiviste, noutăţi şi flori de o calitate excepţională.
Printre clientii nostri: FlorideLux.ro, florarie online